Job Shadow Day pentru elevii din clasele XI-XII: 18 - 22 aprilie 2016

Ca elev în Job Shadow Day® la o companie/instituţie, petreci o zi în umbra unui angajat dintr-o companie/instituţie locală și afli mai multe despre responsabilităţile pe care le are la locul de muncă. Repartizarea elevilor în companii/instituţii se face în limita locurilor oferite de companiile/instituţiile partenere ale programului de către JAR în Bucureşti şi de către coordonatorii locali ai programului, în celelalte localităţi. Înscrierea se face prin intermediul profesorului înscris în program care colaborează cu coordonatorul local pentru a găsi companiile/instituțiile din domeniile alese.

În București, Job Shadow Day se va desfășura sub o nouă formă. Profesorii care implementeaza Job Shadow Day în București vor fi contactați în următoarea perioadă pentru mai multe detalii.

Povestește-ne cum a fost! După încheierea zilei de shadowing, elevul completează formularul de feedback online și, opțional, trimite coordonatorului fotografii din ziua de shadowing la locul de muncă al angajatului. În perioada 20 mai - 31 iulie, în urma completării formularului de feedback, elevul primește certificatul de participare digital.

 
 
 
 
 
Prin intermediul platformei online a programului Job Shadow Day, mai mulţi elevi se pot înscrie şi pot participa activ, pentru o zi, la activităţile din cadrul unei companii şi mai multe companii pot sa se implice direct in educarea tinerilor, prin contactul direct cu mediul profesional din diverse domenii de activitate.

Este interzisă reproducerea sau transmiterea sub orice formă sau prin orice mijloace, electronic sau tipărit, a textelor sau materialelor publicate pe acest website excepţie fac orele ţinute în cadrul programelor Junior Achievement sau permisiunea expresă acordată de Junior Achievement.