TERMENI ŞI CONDIȚII

Site-ul www.jobshadow.ro este proprietatea Junior Achievement Romania si gazduieste programul Job Shadow Day® - un proiect Junior Achievement® care se desfasoara la nivel international in Europa, SUA, Canada si Japonia.
Regulile de utilizare ale site-ului, prevazute in prezentul document, pot fi modificate de Junior Achievement Romania la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Termenii si conditiile de utilizare a site-ului constituie intelegerea dintre dumneavoastra si Junior Achievement Romania, impunandu-se in fata oricarui acord precedent si fiind guvernat de legile aplicabile in Romania.

Utilizarea site-ului
Utilizarea site-ului presupune doua niveluri de acces - logat si nelogat. Logarea se face prin crearea unui cont unic de utilizator care poate fi obtinut prin completarea formularului de inregistrare. Validarea procedurii de inregistrare de catre utilizator presupune acceptarea termenilor si conditiilor site-ului si prevederilor regulamentului competitiei.

Pentru a folosi serviciile oferite de site, va obligati:
a)
       sa completati formularul de inregistrare, utilizand date adevarate, exacte si complete - informatiile furnizate sunt confidentiale si sunt utilizate doar in cadrul proiectului.
b)
       sa actualizati datele furnizate in cadrul formularului de inregistrare si sa completati formularul de aplicatie la job si portofoliul (pentru elevi) sau profilul (pentru companie).
c)
       *in cazul companiilor se impune si semnarea unui document prin care compania isi asuma respectarea angajamentelor asumate prin completarea formularelor de pe site. Furnizarea unor informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, atrage dupa sine suspendarea sau desfiintarea contului si blocarea accesului la competitie. Orice incalcare a conditiilor prevazute in regulamentul competitiei sau in termenii si conditiile site-ului, atrage dupa sine excluderea din program, anularea contului de utilizator si suportarea consecintelor.
d)
       Junior Achievement Romania poate bloca contul de utilizator in cadrul site-ului, daca se considera ca au fost incalcate prevederile regulamentului competitiei sau termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Orice incetare a accesului la serviciile site-ului, in urma incalcarii uneia din regulile prevazute in termenii si conditiile site-ului, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata si nu va implica raspundere fata de titularul contului sau fata de orice terta parte, in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului.

Continut
Este interzisa utilizarea site-ului: 

  • Pentru publicarea sau transmiterea oricarui continut ilegal, defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, care afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau este in alt mod ofensator;
  • Prin inregistrarea unor date de identificare false, cu scopul de a deghiza sau ascunde originea oricarui continut transmis prin intermediul site-ului;
  • Prin utilizarea unor conturi multiple;
  • Pentru realizarea de reclama, promovare sau spam; pentru incarcarea sau transmiterea in orice alt mod a materialelor care contin virusi sau programe care pot distruge, intrerupe sau sa limiteze functionarea oricarui alt software, componente hardware sau echipament de telecomunicatii;
  • Cu scopul strangerii de date personale ale celorlalti membri utilizatori ai site-ului.

Junior Achievement Romania poate modifica in orice moment continutul site-ului sau, in functie de imprejurari, intrerupe serviciile puse la dispozitie, cu sau fara o notificare prealabila.

Drepturi de proprietate Continutul site-ului se afla in proprietatea Junior Achievement Romania si este protejat de legile privind dreptul de proprietate intelectuala. Prin utilizarea site-ului, sunteti de acord sa nu modificati, inchiriati, cedati, imprumutati, vindeti, distribuiti sau sa creati materiale derivate, bazate pe serviciile sau oferite prin intermediul site-ului. Incalcarea acestor reguli poate atrage despagubiri catre Junior Achievement Romania.

Notificare
Va rugam sa ne aduceti la cunostiinta orice incalcare a termenilor si conditiilor prevazute in acest document pe adresa office@jaromania.org.