Raport de lansare a studiului: caracteristicile Agriculturii, pieței alimentare și educației agricole în România

No Comments

Rapporto di uscita dello studio: caratteristiche dell'agricoltura, del mercato alimentare e dell'istruzione agricola in Romania

Organizat de la 16 la 21 aprilie 2016. studiu de pornire ” caracteristici ale agriculturii, pieței alimentare și educației agricultură în România””

Scopul vizitei a fost de a cunoaște specificul agriculturii românești și diferitele forme de activități agricole, educație agricolă, o soluție pentru promovarea și vânzarea alimentelor în țară. La training au participat 17 educatori, specialiști în formare din școli agricole.

Punctul de întâlnire înainte de a pleca pentru

România a devenit echipa școlii în cursul anului. Participanții la formare sunt familiarizați cu mulți ani de formare și cu modul de promovare a unei școli în comunitatea locală.

Punto di incontro prima di partire per la 

Călătoria a fost organizată în colaborare cu Fundația Universității din Hyperion (Fundatia Universitara Hyperion) din București.

În timpul călătoriei, participanții au avut ocazia de a se familiariza cu cele mai importante fapte despre agricultură. Dr. Anda Gheorghiu și Dr. Ustinia Rachita Universitatea Hyperion din București, a demonstrat pe baza unor date statistice, scharakteryzowały specificul românesc, agricultura, reciclare a prezentat un sistem de sprijin pentru dezvoltarea și revitalizarea zonelor rurale și agricole profesională în sistemul de învățământ din România.

În practică, cum funcționează educația tehnică în România,

a fost posibilă învățarea în timpul vizitei la școala de Agricultură “Vasile Lovinescu” din Colegiul Agricol, orașul Falticeni. Participanții călătoresc cu un mare interes observat în România, după audierea unei prezentări privind instituțiile de învățământ ale muncii agricole din România.

In pratica, come l'istruzione tecnica funziona in Romania, 

El a vizitat, de asemenea, un memorial interesant, în cazul în care elevii de la o școală colectate artefacte documentând varietatea de cultură populară în regiune. Conversația cu profesorii a fost oportunitatea de a obține informații” la prima mână ” cu privire la aspectele practice ale educației, agriculturii și creării de contacte profesionale.

Experiența extrem de valoroasă a fost oportunitatea de a vizita ferma și fermele românești. Echipa a vizitat KILLER S. R. L., în orașul Horodnic de Jos, specializat în producția tradițională de carne de produse semifinite. Proprietarul, Dl Alexandre, lasc-g, împreună cu soția sa Ana, a povestit în detaliu despre crearea și funcționarea companiei sale.

Cu amabilitate furnizate de proprietari

participanții la expediție au avut oportunitatea rară de a merge la ateliere de producție și de a observa întregul proces de reciclare și de producție de carne și de producție de carne.

Organizația pentru prelucrarea laptelui și producția de lapte din România a putut ști când a vizitat fabrica de prelucrare a laptelui Bucovina S. A., specializată în producția de produse lactate, brânzeturi și înghețată.

O experiență interesantă a fost o vizită la o fermă a lui André, un fermier din satul Soci, specializat în orga funerară a rasei Turkana românești de oi și fabricarea brânzeturilor tradiționale.

Vizita lui агротуристическо agriculture Casa Doroftei în Fundu Moldovei a fost modul în care se dezvoltă sectorul turismului rural din România.

În program am găsit, de asemenea, timp pentru a afla despre bogăția patrimoniului cultural al regiunii Bucovina. Participanții au vizitat singurul incluse în Lista Patrimoniului Mondial UNESCO “pictat” mănăstiri în satul севита și istoric Mină de Sare din satul Касика.

 

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *